SAIL OUT ARRANGEMENT OP ZONDAG 2 JULI 2023

SAIL OUT ARRANGEMENT OP ZONDAG 2 JULI 2023

De Sail Out is deels het omgekeerde programma van de Sail In wanneer de Tall Ships de haven van Den Helder binnenvaren. Nu vertrekken de imposante Tall Ships in het begin van de middag en doen wij ze varend uitgeleide via het Marsdiep naar de Noordzee.

Programma

  1. U en uw gasten worden rond 13.30 uur verwacht in onze centrale ontvangst- en vertrekruimte waar koffie en lekkernij klaarstaat;
  2.  Wanneer alle gasten aanwezig zijn brengt een hostess de gasten rond 14.00 uur naar het schip waar de schipper de gasten welkom heet;
  3.  Afhankelijk van de plaats in het vaarschema verlaat uw schip de haven van Den Helder en bent u deelgenoot van het vertrek van de mooiste authentieke zeilschepen ter wereld, een imposant spektakel.
  4.  Aan boord is het vrij drinken en wordt er een overheerlijke warme lunch/ diner geserveerd. En tijdens de borrel passende hapjes;
  5.  Wanneer de laatste Tall Ship de haven heeft verlaten en begeleid is naar de Noordzee vaart uw schip weer terug naar de haven van Den Helder. Dit zal rond 17.00 uur zijn. Uw programma maar ook Sail Den Helder is ten einde.

Het mooie van Den Helder is dat u op getijdewater vaart. In ongeveer 6 uur tijd gaat de waterstand van Hoog Water (HW) naar Laag Water (LW) en weer andersom. De waterstand verschilt dan ongeveer 1,5 meter genoeg om zandbanken te laten ontstaan c.q. weer te overspoelen. Op de zondag van de Sail Out is het om 13.29 uur LW. De Tall Ships die iets later Den Helder verlaten hebben dan na 14.00 uur stroom tegen. U kunt dan ook lang van ze genieten.

                                                                                                                                                                                                

Parkeren: Uiteraard wordt er gezorgd voor parkeergelegenheid voor de gasten. Waar dat precies zal zijn is nog niet helemaal duidelijk. Parkeren is niet inbegrepen.

Boek een zakelijk arrangement

Aanvraagformulier zakelijke arrangementen

Download
de app

Social
media

Volg SAIL Den Helder