Plan je bezoek

Sail Den Helder

Super leuk dat je Sail Den Helder 2023 komt bezoeken!

Wij hebben een aantal zaken voor je op een rijtje gezet, zodat jij je bezoek tot in de puntjes kan plannen en goed bent voorbereid op een fantastisch nautisch weekend.

Heb je een belangrijke vraag, maar kun je het antwoord niet vinden? Neem dan een kijkje bij onze  veelgestelde vragen.

Locatie

Locatie

Sail Den Helder 2023 vindt plaats op Willemsoord, de Nieuwediepkade en op het terrein van de Koninklijke Marine. Daarnaast worden er ook activiteiten georganiseerd in de Binnenstad van Den Helder. Zie de kaart voor de exacte locatie. 

Vervoer

Vervoer

De bezoekers van Sail Den Helder 2023 hebben verschillende mogelijkheden wat betreft het reizen naar het evenement. Het evenemententerrein is gunstig gelegen waardoor bezoekers binnen de gemeente worden gestimuleerd met de fiets of ter voet naar Sail Den Helder te komen. 

Daarnaast hebben bezoekers van buiten de gemeente de mogelijkheid om met het openbaar vervoer te reizen. Belangrijk is dat deze bezoekers uitstappen op Den Helder Centraal Station. Het evenemententerrein bevindt zich op loopafstand van het station en is duidelijk aangegeven met bewegwijzering. Koop hier eenvoudig jouw treinkaartje en sla de rij bij de kaartautomaat over. 

Voor de bezoekers die van plan zijn met de auto naar Sail Den Helder te reizen, is er een groot parkeer transferia gebouwd op het gebied van De Kooy. De bezoekers zullen vanaf hier naar het evenemententerrein worden gebracht met één van de shuttles.

Park & Bike

Park & Bike

Sail Den Helder introduceert een speciale Park & Bike-service om duurzaamheid en milieuvriendelijkheid te bevorderen. Bezoekers die van plan zijn met de auto te komen, kunnen gratis een parkeerplaats reserveren aan de Schoolweg in Julianadorp om vervolgens op de fiets te stappen richting Sail Den Helder 2023.

Mobian, een faciliterende partij, biedt een app met gedetailleerde routebeschrijvingen aan om bezoekers van de parkeerplaats naar de fietsenstalling bij het Sail Den Helder terrein te leiden, zodat ze gemakkelijk hun weg kunnen vinden. 

Reserveer via onderstaande button jouw parkeerplaats en fiets. 

tijden

Tijden

Het terrein van Sail Den Helder gaat elke dag open voor publiek om 10:00 uur. Check hier het programma van Sail Den Helder 2023. 

Het terrein sluit om 23:00 uur na de Laser Licht Show. Op zondag 2 juli, tevens de laatste dag van het evenement, zal het terrein na de Sail Out om 17:00 uur sluiten. 

Huisregels

Huisregels

De toegang tot Sail Den Helder 2023 is gratis. Wij wensen je heel veel plezier en wensen je graag nog even op onze huisregels. 

 1. Gooi je afval in de juiste afvalbak
 2. Nog geen 18? Dan geen alcohol
 3. Het meenemen van eigen drank naar het evenement is verboden
 4. Voor elke nieuwe beker betaal je statiegeld
 5. Drugs en wapens zijn verboden
 6. Discriminatie, seksuele intimidatie en wildplassen zijn niet toegestaan
 7. Iedereen moet met respect worden behandeld, zeker onze bewaking, EHBO en vrijwilligers. Volg hun orders op.
 8. Er worden foto- en video-opnames gemaakt. Iedereen die ons evenement bezoekt gaat hiermee akkoord
 9. Cash wordt niet aangenomen op het terrein
 10. Het gebruik van drones is verboden
 11. U mag geen commerciële activiteiten uitvoeren
 12. Het betreden van het evenemententerrein is op eigen risico
 13. Met het betreden van het evenemententerrein ga je akkoord met onze huisregels

Download
de app

Social
media

Volg SAIL Den Helder

Social media

Volg SAIL Den Helder