Arrangementen

Tijdens Sail Den Helder 2023 worden verschillende arrangementen aangeboden. Deze arrangementen zijn bedoeld voor zowel de zakelijke en particuliere markt. Tevens is er een apart arrangement voor personeelsuitjes en verenigingen!

Vaar mee tijdens Sail Den Helder 2023!

Sail Den Helder & de Marinedagen, het meest adembenemende evenement van het jaar, mag je absoluut niet missen! Of je nu particulier bent of een zakelijke onderneming hebt, er zijn speciale arrangementen voor iedereen om van deze onvergetelijke ervaring te genieten.

Meevaren voor Particulieren

Als particulier heb je de mogelijkheid om aan boord te stappen van een van de prachtige Traditionele zeilschepen en een vaartocht te maken door de haven van Den Helder. Bewonder de majestueuze Tall Ships en andere schepen die het Hollands Erfgoed vertegenwoordigen. Er zijn drie verschillende particuliere arrangementen beschikbaar, elk met zijn eigen unieke charme en beleving.

 

Nodig je gasten aan boord uit!

Voor zakelijke doeleinden is Sail Den Helder dé perfecte gelegenheid om jouw relaties en personeel uit te nodigen. Laat ze versteld staan van de indrukwekkende vloot van zeilschepen en historische vaartuigen uit alle uithoeken van de wereld. En om de ervaring compleet te maken, werken we samen met McKili, de absolute top op het gebied van catering uit Winkel. Bereid je voor op de meest smaakvolle en verrukkelijke culinaire hoogstandjes die je gasten zullen verwennen.

Ook voor personeelsverenigingen zijn er speciale arrangementen ontwikkeld, zodat je samen met je collega’s kunt genieten van dit spectaculaire evenement. Laat je verrassen door de grootsheid van Sail Den Helder & de Marinedagen en maak herinneringen die een leven lang meegaan!

Vaar mee tijdens Sail Den Helder