Stagiaires – Sail Academy

Stagiaires – Sail Academy

Sail Den Helder

In 2023 vindt het evenement Sail Den Helder plaats, van 29 juni t/m 2 juli, parallel aan de Marinedagen bij de Koninklijke Marine. Naar verwachting zullen ruim 350.000 mensen dit evenement bezoeken. Het is dus een evenement van landelijke grootte dat flink kan bijdragen aan de promotie van Den Helder en daarmee ook aan het imago van de stoere marinestad. In deze Sail-editie fungeert Den Helder als starthaven van de Tall Ships Races 2023, een internationale zeilwedstrijd in Noordwest Europa.

Sail Academy Den Helder

Sail Academy Den Helder is opgericht om ervoor te zorgen dat jongeren in de leeftijdsgroep van 15 tot en met 25 jaar actief bij dit grote evenement worden betrokken, doordat zij belangrijke taken vervullen bij de organisatie. Dit kan van alles zijn: van een stage of een opdracht voor een opleiding tot een verrijkende ervaring als vrijwilliger. Wij werken hiervoor samen met Stichting Sail Den Helder, onderwijsinstellingen uit de Noordkop, gemeenten, partners en leveranciers van het evenement.

Stage bij Sail Academy Den Helder

In totaal werken bij Sail Academy Den Helder drie medewerkers. Als stagiair word jij onderdeel van dit kernteam. Dit team werft & matcht gemotiveerde jonge talenten met de organisatie. Ook zorgt het team ervoor dat jonge talenten die aan een opdracht werken of (afstudeer)stagiair zijn, begeleid en getraind worden door middel van verschillende bijeenkomsten en gesprekken. Verder etaleert de Academy alle jonge talenten op de website van de Sail Den Helder en social media van de Academy en bieden we een kans aan jonge talenten om in aanraking met het netwerk van de Sail Den Helder te komen. Tot slot wordt er gemeten & geëvalueerd met belangrijke stakeholders: leerlingen / studenten, onderwijs, Sail Den Helder en haar partners en ook daar speel je een belangrijke rol in. Dit doe je onder andere door vragenlijsten te sturen en te verwerken, maar ook door mooie visualisaties te maken van behaalde resultaten.

Jouw taken bestaan voornamelijk uit:

●  Meedenken over een social media strategie en het beheren van de social media kanalen van Sail Academy Den Helder;

●  De projectcoördinator helpen met het begeleiden van jonge talenten;

●  Bedenken en uitvoeren van concepten voor bijeenkomsten zoals: een kick-off, inspiratiesessie, masterclass en netwerkbijeenkomst;

●  Administratieve taken, zoals: bijhouden van databases, mailtjes opstellen en sturen,etc.

Dit zijn de basistaken, maar als jij jezelf echt laat zien en aanvullende taken wilt doen of jezelf op een andere manier wilt uitdagen, dan krijg je bij ons de ruimte daarvoor!

Waar ga jij aan de slag?

Ons algemene kantoor is in Halfweg (tussen Amsterdam en Haarlem) en hier zijn we dan ook vaak aan het werk. Wel zal je circa 1 dag in de week in Den Helder zijn voor bijvoorbeeld fysieke meetings met partners en presentaties.

Start en duur

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student voor minstens 4 dagen in de week voor een periode van 20 weken.

Wat ben jij voor iemand?

Je werkt accuraat, toont initiatief, beschikt over goede Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid, hebt organisatietalent en bent bekend met Microsoft Office programma’s (Excel, Word, PowerPoint). Daarnaast zijn kennis over social media (en de vormgeving hiervan) en stressbestendigheid een grote pre. Affiniteit met jonge talenten / studenten, onderwijs, de Sail Den Helder en de haven zijn ook een pre.

Voel jij je aangesproken en kun je niet wachten om aan de slag te gaan?

Stuur dan je CV met motivatiebrief, originaliteit wordt gewaardeerd, naar Rosa Blok: [email protected]. Voor meer vragen kun je natuurlijk ook even bellen: 06-18086253

Download
de app

Social
media

Volg SAIL Den Helder