Standhouders Hollands Kroon

Standhouders Hollands Kroon

Standhouders

Standhouders Hollands Kroon

Duurzaam bouwloket

Energie besparen levert veel op: een lagere energierekening, meer wooncomfort, een woning die meer waard is en minder belasting van het klimaat. Hoe pak je het aan, waar haal je het geld vandaan en hoe kun je hulp krijgen? Om daar antwoord op te geven hebben Den Helder en Hollands Kroon Duurzaam Bouwloket uitgenodigd. In hun mobiele showroom krijg je antwoorden op alle vragen. Bovendien kun je op vrijdag meedoen met het wereldkampioenschap tochtstripplakken. Dan kun je thuis nog beter op kierenjacht!

Uit Eigen Streek

Uit Eigen Streek verkoopt een ruim assortiment streekproducten, Hollandse delicatessen, geschenk- en streekproductpakketten. Met onder andere de Wieringer Jodekoeken/Sportkoeken, Waddendelicatessen, boerenkaasjes en biologische kaas van zorgboerderij de Dijkgatshoeve. En producten van Biesheuvel Knoflook, kersenjam en -saus van Siem Entius Fruit, De Beste Drop Ooit van Klepper & Klepper en honing van Regina Honing. Als promotie voor Hollands Kroon en ’t Waddengebied delen wij Beleef Wieringen informatiegidsen van Wonderlijk Wieringen uit.

Theesalon/theewinkel ’t Theeater

Theesalon/theewinkel ’t Theeater is gelegen op het prachtige voormalig eiland Wieringen op steenworp afstand van de Waddenzee. In de schenkerij worden High Tea’s (met of zonder rondvaart of cabaret), Theeleutmiddagen of Cream Tea’s geserveerd en in het bomvolle theewinkeltje staan maar liefst 160 soorten thee in de schappen! Ook voor een cadeautje kunt u in ’t Theeater terecht. Kom gerust vrijblijvend rondkijken op Gesterweg 4 in Den Oever! Zie ook www.theeater.nl

Culture Matters

DIJK is een project van Culture Matters, dat zich inzet voor het ontwikkelen van watererfgoed. Het startpunt hiervoor zijn drie dijkmagazijnen langs de Noord-Hollandse IJsselmeerkust, die inspirerende nieuwe functies krijgen. In twee magazijnen zal je op duurzame manier kunnen slapen als dijkwachter, de derde wordt een interactieve educatieplek waar het waterverhaal verteld zal worden. Voor buitenliefhebbers is hier vanaf september ook een luisterwandeling beschikbaar. Doe tijdens Sail den Helder de DIJK-quiz en maak kans op toffe prijzen!

Jan Lont museum

Het Wieringer Eolandmuseum Jan Lont wil de het dagelijkse leven, wonen en werken op het voormalige eiland Wieringen voor de toekomst behouden en voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk maken. Naast de permanente tentoonstelling richt het museum elk jaar wisselende thematentoonstellingen in.

Op dit moment zijn dat Naïeven van Wieringen, een kleurrijke expositie van schilderijen en tekeningen die door Wieringer kunstenaars zijn gemaakt en Verzamelde Verzamelingen, een bijzondere tentoonstelling van zeer uiteenlopende persoonlijke collecties van Wieringers.

 

Dierenpark Hoenderdaell

Kleurrijke vogels, spelende ringstaartmaki’s, de prachtige sneeuwluipaard, een groep opgevangen wasberen… Je vindt het hier allemaal!

Kom langs en duik in de wereld van de dieren. Voor de jeugd is er ook een grote speeltuin om even lekker zelf de aap uit te hangen.

Het welzijn van de dieren staat hier altijd voorop en de mooie goede doelen Stichting Leeuw en SOS Dolfijn zijn ook hier gevestigd.

LTO

Geen andere gemeente in Nederland is zo sterk vertegenwoordigd in de agrarische sector als gemeente Hollands Kroon . LTO Noord afdeling Hollands Kroon zet zich in voor de belangen van de agrarische sector in deze gemeente. Ook zet zich ook in voor meer interactie, zichtbaarheid en verbinding met de samenleving. Op het plein laten we zien hoeveel verschillende sectoren zijn gevestigd zijn binnen de gemeente.

Duurzaam bouwloket

Hoe werkt een warmtepomp en welke isolatiematerialen zijn er? Waar kan ik het beste beginnen als ik energie wil besparen in huis? Tijdens de Sail vind je antwoorden op deze vragen in de mobiele showroom van Duurzaam Bouwloket op 30 juni en 1 juli. Duurzaam Bouwloket is de onafhankelijk expert die inwoners voorziet van gratis advies over het verduurzamen van hun huis in opdracht van de gemeente. Voor meer informatie kun je terecht op duurzaambouwloket.nl/den-helder.

Luchtdichtheidsmetingen – Groene Den Energieadvies

Wist u dat een woning tussen de 10% en 30% energie verliest via kieren en naden? Groene Den Energieadvies brengt kieren en naden in zicht d.m.v. een blowerdoortest en legt uit hoe en wat u kunt doen om een energiezuiniger en comfortabeler huis te krijgen. We helpen u ook met ventilatie vraagstukken, want kieren kunnen gedicht worden, maar efficiënt en gecontroleerd ventileren is een must. 

FrieslandCampina Lutjewinkel

Al meer dan 100 jaar maken wij in Lutjewinkel échte Noord-Hollandse Goudse kaas. Deze prijswinnende Goudse kaas behoort tot de absolute wereldtop! Met een hecht team bestaande uit 90 collega’s, verwerken wij jaarlijks 420 miljoen liter melk tot kaas in onze volautomatische kaasmakerij. 

We staan op Sail Den Helder om ons mooie product te promoten en we zoeken nog collega’s! Heb je interesse en wil je meer weten over onze locatie, kijk dan hier:https://careers.frieslandcampina.com/nl/lutjewinkel

CleansSpace Cleanrooms

CleanSpace Cleanrooms is de meest ervaren Cleanroom bouwer van Nederland. Wij ontwerpen en bouwen cleanrooms voor de zorg (OK’s), farmacie en hightech industrie, o.a. voor ASML. Vakmanschap, Passie, Trots en Plezier, in en op het werk, zijn bij ons de belangrijkste kernwaarden. Maak ook van bouwen weer een feestje. Interesse? Kom langs bij onze stand! www.cleanspacecleanrooms.com

Download
de app

Social
media

Volg SAIL Den Helder