Toolkit

Toolkit

Stap aan boord

Haal het meeste uit Sail Den Helder 2023!

Het grootse evenement Sail Den Helder 2023 staat voor de deur en brengt een zee van mogelijkheden met zich mee. 

Dit is dé kans om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten en te profiteren van de opwinding en energie die dit spectaculaire maritieme festijn met zich meebrengt.

Deze pagina werkt als een soort handleiding en schetst alle aanhaak momenten voor jou en je bedrijf.  

Dus stap aan boord en zet je zeilen naar succes!

App

Aanbieding in de Sail Den Helder app

Sail Den Helder is niet alleen een spectaculair evenement, maar ook een duurzaam evenement. Daarom kiezen we ervoor om geen papieren programmaboekjes te gebruiken, maar een handige app. 

De app biedt niet alleen informatie over het evenement zelf, maar ook ruimte voor ondernemers uit de regio om aantrekkelijke aanbiedingen te plaatsen. Dit is een geweldige kans om meer klanten aan te trekken en bekendheid te genereren voor, tijdens en na het evenement. Bovendien kan het bezoekers van Sail Den Helder wellicht overhalen om de app te downloaden en/of terug te keren naar onze stad. Let op: deze aanbiedingen zijn eenmalig geldig in de app.

Het beste van alles is dat er geen kosten aan verbonden zijn om jouw Sail-aanbieding in de app te plaatsen. Het enige wat we nodig hebben is:

· Een aantrekkelijke en unieke aanbieding voor de bezoekers van Sail Den Helder (bij voorkeur een die past bij het nautische en maritieme van het evenement).

· Een pakkende beschrijving van je bedrijf en de aanbieding.

· Eventueel beeldmateriaal om je aanbieding visueel aantrekkelijk te maken.

Dus grijp deze geweldige kans om je onderneming te promoten tijdens Sail Den Helder en profiteer van de vele voordelen die de app biedt. Mail je aanbieding naar [email protected] (deadline hiervoor is 15-6-2023)

Stap aan boord

Jouw boodschap op de Sail Den Helder Led-schermen

Bereik honderdduizenden enthousiaste bezoekers van Sail Den Helder met jouw boodschap op grote LED-schermen op het terrein. Jouw 10-seconden commercial wordt elke dag maar liefst 40 keer uitgezonden, waardoor je een enorme impact kunt maken op je merk, product of dienst. Deze krachtige communicatiemiddelen trekken de aandacht van het publiek en zullen schitteren te midden van het bruisende festivalgewoel.

Grijp deze kans om jouw boodschap te laten schitteren, vergroot je naamsbekendheid en maak van Sail Den Helder jouw podium voor succes!

De kosten zijn € 500,- exclusief BTW. Wat wij van je nodig hebben:

  • Een video
  •  Duur van de uitzending 10 seconden
  • Type commercial : Afbeelding of video
  • Audio: Nee
  • Liggende schermen 16:9 (1920 x 1080 px)
  • Rond scherm (ø 3m) : 1:1 (1920 x 1920 px)

Stap aan boord

Aanbieding op Sail Den Helder kleurplaat

Ontdek de magie van Sail Den Helder met onze betoverende kleurplaat! Wij hebben speciaal voor Sail Den Helder voor kinderen een kleurplaat ontwikkelt.

Aan de ene zijde vind je een prachtige tekening om in te kleuren. Aan de andere zijde is er speciale informatie over het evenement en ruimte om jouw kinderuitje onder de aandacht te brengen.

Breng de uitjes onder de aandacht en laat zien dat Den Helder dé plek is voor een onvergetelijk dagje uit. Kom en beleef avonturen die je verbeelding te boven gaan!

Er zijn hier geen kosten aan verbonden.

Wat wij van jou nodig hebben:

· Een aantrekkelijke en unieke aanbieding voor gezinnen met kinderen

· Een korte pakkende beschrijving van je bedrijf en de aanbieding.

· Eventueel beeldmateriaal om je aanbieding visueel aantrekkelijk te maken.

Chief Communications: Stephan Wegman

Stephan licht het communicatieplan van Sail Den Helder toe en gaat kort in op de kansen die het evenement biedt.

Druktemaker: Jon Ruigrok  

In deze presentatie geeft Jon Ruygrok van Druktemaker concrete tips hoe bedrijven en instellingen meer uit dit nautische evenement van het jaar kunnen halen.         

Director Events: Wim Erkelens-Cooke

Wim vertelt in het kort iets over het terrein van Sail Den Helder en hoe de organisatie probeert de binnenstad zo veel mogelijk bij het evenement te betrekken.

Toolkit

HUISSTIJLGIDS

In deze huisstijlgids zijn de richtlijnen m.b.t. het gebruik van Sail Den Helder in eigen communicatie te lezen. 

E-MAIL BANNER

Deze e-mail banner kan je instellen als handtekening in je outlook of andere programma’s.

PATRONEN

Hier zijn de patronen te downloaden die gebruikt worden in communicatie van Sail Den Helder. 

LETTERTYPE 

Hier is het lettertype te downloaden dat gebruikt wordt tijdens Sail Den Helder. 

SOCIAL MEDIA TOOLKIT

Hieronder zijn er templates voor jouw social media-kanalen van Sail Den Helder te downloaden. Tevens staan er voorbeelden, zodat jij je bedrijf en Sail Den Helder tegelijkertijd kan promoten. 

POSTER TEMPLATES

Hiernaast zijn er templates voor posters in de huisstijl van  Sail Den Helder te downloaden. Tevens staan hieronder voorbeelden, zodat jij je bedrijf en Sail Den Helder tegelijkertijd kan promoten. 

NAUTISCHE TERMEN/SPREEKWOORDEN EN MUZIEK

Hiernaast kun je verschillende nautische termen/ spreekwoorden en muziek vinden, die je eventueel zou kunnen gebruiken voor het creëren van creatieve social media content of voor ander materiaal ter promotie van Sail Den Helder 2023. 

Download
de app

Social
media

Volg SAIL Den Helder