Zakelijke Arrangementen

Zakelijke Arrangementen

Zakelijke arrangementen

Sail Den Helder & de Marinedagen, een perfecte ambiance om relaties en of personeel uit te nodigen. We hebben weer de beschikking over een zeer mooie vloot van grote zeil- en historische schepen uit binnen- en buitenland. Met McKili (www.mckili.nl),  de professionele cateraar uit Winkel, heeft SDH23 de mooiste catering in huis gehaald.

Met personeel of relaties

Op donderdag 29 juni starten we met de Sail In, waarin we ruim 35 Tall Ships begeleiden die Den Helder binnen varen. De Sail In op donderdagmiddag is de spectaculaire varende opening en deze is daarom vaak snel uitverkocht.

Bij een avondarrangement kunt u varen op donderdag, vrijdag en zaterdag. Van 19.00 uur tot 23.00 uur vaart u langs de mooiste Tall Ships die vanaf 21.30 uur een silhouet vormen in de ondergaande zon.

Het middagarrangement is ideaal voor bedrijven die gasten uitnodigen die van buiten de regio komen. Dit arrangement is beschikbaar op vrijdag- & zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur.”

Zondag 2 juli is Sail Out, de dag van vaarwel, waarin de schepen de haven van Den Helder verlaten op weg naar Hartlepool. Dit is de start van de Tall Ships Races 2023. In deze Sail Out begeleiden we de schepen en zeilen mee op het Marsdiep, waarna we de schepen via het Schulpengat zien vertrekken.

Sail In

Donderdag 29 juni

Sail Out

Zondag 2 juli

Middag-
arrangement

vr 29,
za 30 juni
13.00-17.00 uur

Avond-
arrangement

DO 29, VR 30 juni, zA 1 juli
9.00-23.00 uur

Arrangementen programma

Sail Den Helder & de Marinedagen, een perfecte ambiance om relaties en of personeel uit te nodigen. We hebben weer de beschikking over een zeer mooie vloot van grote zeil- en historische schepen uit binnen- en buitenland. Met McKili, de professionele cateraar uit Winkel, heeft SDH23 de mooiste catering in huis gehaald.

  • Op donderdag 29 juni starten we met de {Sail In}, waarin we ruim 35 Tall Ships begeleiden die Den Helder binnen varen. De Sail In op donderdagmiddag is de spectaculaire varende opening en deze is daarom vaak snel uitverkocht.
  • Een avondarrangement kunt u varen op donderdag, vrijdag en zaterdag. Van 19.00 uur tot 23.00 uur vaart u langs de mooiste Tall Ships die vanaf 21.30 uur een silhouet vormen in de ondergaande zon.
  • Het middagarrangement is ideaal voor bedrijven die gasten uitnodigen die van buiten de regio komen. Dit arrangement is beschikbaar op vrijdag- & zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur.”
  • Zondag 2 juli is de Sail Out, de dag van vaarwel, waarin de schepen de haven van Den Helder verlaten op weg naar Hartlepool. Dit is de start van de Tall Ships Races 2023. In deze Sail Out begeleiden we de schepen en zeilen mee op het Marsdiep, waarna we de schepen via het Schulpengat zien vertrekken.

Omdat niet ieder bedrijf of instelling dezelfde wensen heeft, is er keuze uit drie categorieën schepen: van de grootste zeilende Tall Ships tot het bekende motorschip Hydrograaf, de pakjesboot van Sinterklaas.

A. Een Tall Ship is een imposant zeewaardig zeilschip dat je overal op de wereld tegen kunt komen, van de Noordelijke Poolzee tot de caribbean. Deze kostbare en arbeidsintensieve schepen om te zeilen, doen vaak dienst als trainings- & opleidingsschip voor zowel particulieren als nationale marines. 

B. Een traditioneel oudhollands zeilschip, omgebouwd van vrachtschip tot passagiersschip. Dit zijn veelal aken, tjalken, klippers, schoeners die op het Ijsselmeer Waddenzee of de Oostzee voeren en varen. Hier vind je veel voormalige vrachtschepen maar ook vissersschepen. Zo ontwikkelden zich in de loop der eeuwen veel verschillende typen afhankelijk van hun functie en vaargebied. 

C. De stoomsleepboot Noordzee is in 1922 speciaal gebouwd om grote zeilschepen van zee naar de werf en na reparatie ook weer terug naar zee te slepen. Verder is de sleper vaak ingezet om grote zeeschepen te assisteren bij het afmeren en dokken en nieuwgebouwde schepen te begeleiden bij hun eerste proeftochten. Bijzonder is dat de stoomsleepboot in strenge winters ook als ijsbreker dienst heeft gedaan. Tegenwoordig wordt de Noordzee, die Den Helder als thuishaven heeft, gebruikt voor het maken van vaartochten tijdens evenementen en van en naar maritiem manifestaties. De sleper kan 50 passagiers per tocht meenemen.

Boek een zakelijk arrangement

Aanvraagformulier zakelijke arrangementen

Download
de app

Social
media

Volg SAIL Den Helder