De wereldreis van de Oosterschelde

De wereldreis van de Oosterschelde

27 May 2023
Nieuws

De Oosterschelde behoort met zijn elegante lijnen en klassieke uitstraling tot één van de hoogtepunten van het evenement. Dit varende monument is tijdens Sail Den Helder 2023 voor de laatste keer te bewonderen voordat het schip aan een bizar avontuur begint.

In augustus start de Oosterschelde met de DARWIN200 reis. Deze wereldreis bestaat uit 32 trajecten en volgt de voetsporen van de bekende ontdekkingsreiziger Charles Darwin. Van de Galapagoseilanden tot Kaap Hoorn, en weer terug over de Evenaar; de Oosterschelde reist in een tijdbestek van twee jaar de hele aardbol rond.

Wat het allemaal nog net even toffer maakt is dat jij ook de mogelijkheid hebt om een traject mee te varen. Heb je bijvoorbeeld altijd al gedroomd om de Moais (die grote stenen mannetjes op Paaseiland) in het echt te zien of een tripje te maken naar Sydney in het verre Australië? Dit is je kans! Check de website van de Oosterschelde en zeil mee voor een avontuur dat je je leven lang bij zal blijven!

Is zo’n verre reis niks voor jou, maar wil je wel graag het schip van dichtbij bewonderen? Bezoek dan Sail Den Helder 2023 en laat je betoveren door dit iconische schip!

Website: www.oosterschelde.nl

Oosterschelde 5

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ander nieuws

28 juni 2023

Sail Den Helder en Marinedagen postzegel onthuld

De spanning stijgt terwijl Sail Den Helder samen met de Marinedagen van de Koninklijke Marine steeds dichterbij komt. En alsof...
28 juni 2023

Clean2Anywhere presenteert duurzame projecten op Sail Den Helder

Sail Den Helder, een grootschalig maritiem evenement met 40 Tall Ships en 180 schepen van het varenderfgoed, staat dit jaar...
28 juni 2023

Varend Erfgoed vaart uit naar Sail Den Helder 2023!

Het duurt geen zeeën van tijd meer. Van 29 juni tot en met 2 juli zal Den Helder gedurende enkele...

Download
de app

Social
media

Volg SAIL Den Helder