DHSS wederom officiële scheepsagent Sail Den Helder

DHSS wederom officiële scheepsagent Sail Den Helder

24 March 2023
Nieuws

DHSS is voor de vierde keer de officiële scheepsagent van SAIL Den Helder en daarmee officieel partner van de editie 2023.

De logistieke speler, welke zeer nauw betrokken is bij de ontwikkeling van Wind op Zee middels haven en kade logistiek alsmede helikopter vervoer van offshore personeel is nauw betrokken bij de haven van Den Helder welke tevens op korte termijn ook een rol zal gaan spelen aangaande de logistiek ten behoeve van Wind op Zee.

Duurzaamheid en dus CO2-reductie staan hoog in het vaandel binnen de organisatie van DHSS welke gecertificeerd is op de CO2 prestatieladder, wat aansluit bij de doelstellingen van Sail Den Helder.

De eerste contacten met de deelnemende Tall Ships zijn reeds gelegd door DHSS, welke o.a. de benodigde douaneformaliteiten voor haar rekening zal nemen.

Op de ochtend van maandag 20 maart tekenden Managing Director Wim Schouwenaar van DHSS en SAIL-voorzitter Arian Minderhoud de partnerovereenkomst op het hoofdkantoor van DHSS.

 

DHSS wederom officiele scheepsagent Sail Den Helder

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ander nieuws

28 juni 2023

Sail Den Helder en Marinedagen postzegel onthuld

De spanning stijgt terwijl Sail Den Helder samen met de Marinedagen van de Koninklijke Marine steeds dichterbij komt. En alsof...
28 juni 2023

Clean2Anywhere presenteert duurzame projecten op Sail Den Helder

Sail Den Helder, een grootschalig maritiem evenement met 40 Tall Ships en 180 schepen van het varenderfgoed, staat dit jaar...
28 juni 2023

Varend Erfgoed vaart uit naar Sail Den Helder 2023!

Het duurt geen zeeën van tijd meer. Van 29 juni tot en met 2 juli zal Den Helder gedurende enkele...

Download
de app

Social
media

Volg SAIL Den Helder