Imposante Eagle verwelkomt Sail Den Helder!

8 May 2023
Nieuws

Hoog bezoek uit de Verenigde Staten is aangekomen in de haven van Den Helder. Het is de imposante “Eagle”, het opleidingsschip van de US Coast Guard. Deze aankomst dient als een voorproefje voor het evenement Sail Den Helder, welke tegelijk met de Marinedagen wordt georganiseerd, dat plaatsvindt van 29 juni tot en met 2 juli.

Op zaterdagochtend 6 mei is de Eagle gearriveerd en zal tot en met dinsdag 9 mei toegankelijk zijn voor het publiek. Deze unieke gelegenheid biedt de bezoekers de mogelijkheid om het schip van dichtbij te bewonderen. Met zijn imposante verschijning en majestueuze zeilen trekt het schip altijd veel bekijks.

De komst van de Eagle markeert tevens de aanloop naar Sail Den Helder, een grootschalig evenement waarbij talloze imposante zeilschepen de haven zullen aandoen. Sail Den Helder is een unieke gelegenheid voor liefhebbers van maritieme geschiedenis en spectaculaire schepen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ander nieuws

5 June 2023

De digitale reisgids van Den Helder

30 May 2023

De Helderse Ondernemers Binnenstad en de Ondernemersvereniging Den Helder sluiten zich aan als partner bij Sail Den Helder 2023

Met het motto ‘Sail Den Helder begint in de binnenstad’ tonen de HOB (Helderse Ondernemers vereniging Binnenstad) en OVDH (Ondernemersvereniging...

Download
de app

Social
media

Volg SAIL Den Helder

Social media

Volg SAIL Den Helder