Imposante Eagle verwelkomt Sail Den Helder!

Imposante Eagle verwelkomt Sail Den Helder!

8 May 2023
Nieuws

Hoog bezoek uit de Verenigde Staten is aangekomen in de haven van Den Helder. Het is de imposante “Eagle”, het opleidingsschip van de US Coast Guard. Deze aankomst dient als een voorproefje voor het evenement Sail Den Helder, welke tegelijk met de Marinedagen wordt georganiseerd, dat plaatsvindt van 29 juni tot en met 2 juli.

Op zaterdagochtend 6 mei is de Eagle gearriveerd en zal tot en met dinsdag 9 mei toegankelijk zijn voor het publiek. Deze unieke gelegenheid biedt de bezoekers de mogelijkheid om het schip van dichtbij te bewonderen. Met zijn imposante verschijning en majestueuze zeilen trekt het schip altijd veel bekijks.

De komst van de Eagle markeert tevens de aanloop naar Sail Den Helder, een grootschalig evenement waarbij talloze imposante zeilschepen de haven zullen aandoen. Sail Den Helder is een unieke gelegenheid voor liefhebbers van maritieme geschiedenis en spectaculaire schepen.

Eagle

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ander nieuws

28 juni 2023

Sail Den Helder en Marinedagen postzegel onthuld

De spanning stijgt terwijl Sail Den Helder samen met de Marinedagen van de Koninklijke Marine steeds dichterbij komt. En alsof...
28 juni 2023

Clean2Anywhere presenteert duurzame projecten op Sail Den Helder

Sail Den Helder, een grootschalig maritiem evenement met 40 Tall Ships en 180 schepen van het varenderfgoed, staat dit jaar...
28 juni 2023

Varend Erfgoed vaart uit naar Sail Den Helder 2023!

Het duurt geen zeeën van tijd meer. Van 29 juni tot en met 2 juli zal Den Helder gedurende enkele...

Download
de app

Social
media

Volg SAIL Den Helder