Eerste vrijwilligersbijeenkomst een succes!

Eerste vrijwilligersbijeenkomst een succes!

12 December 2022
Nieuws
11 december 2022
Vandaag vond de eerste vrijwilligersbijeenkomst voor Sail Den Helder 2023 plaats. Op de dag kwamen zo’n 120 vrijwilligers af. Zij kregen in de Dukdalf, te Den Helder, een warm welkom door de voorzitter van het evenement Arian Minderhoud. Waarna een vooruitblik naar het evenement volgde. De aanwezigen werden in vogelvlucht meegenomen over het terrein en bijgepraat over de al bevestigde schepen.
Na deze informatie was het tijd voor een heerlijke ‘nasihap’, waarna er vrijwilligerskleding werd gepast. Bij het vrijwilliger zijn hoort immers, in veel gevallen, ook mooie vrijwilligerskleding.
Sail Den Helder is het nautische evenement van het jaar. Door de omvang van het evenement is de vraag naar vrijwilligers groot. Wil je ook vrijwilliger worden? Meld je dan hier aan.
Eerste vrijwilligersbijeenkomst een succes!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ander nieuws

28 juni 2023

Sail Den Helder en Marinedagen postzegel onthuld

De spanning stijgt terwijl Sail Den Helder samen met de Marinedagen van de Koninklijke Marine steeds dichterbij komt. En alsof...
28 juni 2023

Clean2Anywhere presenteert duurzame projecten op Sail Den Helder

Sail Den Helder, een grootschalig maritiem evenement met 40 Tall Ships en 180 schepen van het varenderfgoed, staat dit jaar...
28 juni 2023

Varend Erfgoed vaart uit naar Sail Den Helder 2023!

Het duurt geen zeeën van tijd meer. Van 29 juni tot en met 2 juli zal Den Helder gedurende enkele...

Download
de app

Social
media

Volg SAIL Den Helder