Eerste vrijwilligersbijeenkomst een succes!

12 December 2022
Nieuws
11 december 2022
Vandaag vond de eerste vrijwilligersbijeenkomst voor Sail Den Helder 2023 plaats. Op de dag kwamen zo’n 120 vrijwilligers af. Zij kregen in de Dukdalf, te Den Helder, een warm welkom door de voorzitter van het evenement Arian Minderhoud. Waarna een vooruitblik naar het evenement volgde. De aanwezigen werden in vogelvlucht meegenomen over het terrein en bijgepraat over de al bevestigde schepen.
Na deze informatie was het tijd voor een heerlijke ‘nasihap’, waarna er vrijwilligerskleding werd gepast. Bij het vrijwilliger zijn hoort immers, in veel gevallen, ook mooie vrijwilligerskleding.
Sail Den Helder is het nautische evenement van het jaar. Door de omvang van het evenement is de vraag naar vrijwilligers groot. Wil je ook vrijwilliger worden? Meld je dan hier aan.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ander nieuws

5 June 2023

De digitale reisgids van Den helder

30 May 2023

De Helderse Ondernemers Binnenstad en de Ondernemersvereniging Den Helder sluiten zich aan als partner bij Sail Den Helder 2023

Met het motto ‘Sail Den Helder begint in de binnenstad’ tonen de HOB (Helderse Ondernemers vereniging Binnenstad) en OVDH (Ondernemersvereniging...

Download
de app

Social
media

Volg SAIL Den Helder

Social media

Volg SAIL Den Helder