Inspiratieavond voor Sail Den Helder!

Inspiratieavond voor Sail Den Helder!

5 March 2023
Nieuws

Sail Den Helder 2023 komt steeds dichterbij. Het programma wordt concreter. Dit houdt ook in dat er steeds meer mogelijkheden komen voor jouw bedrijf om aan te haken en te profiteren van dit grootse evenement.

Als Citymarketing Den Helder willen we dat de gehele Kop van Noord-Holland zo veel mogelijk uit Sail Den Helder haalt. Daarom organiseren wij 15 maart aanstaande (van 20:00 tot 22:00) in School 7 (de bibliotheek) een inspiratie avond voor eenieder die voortvarend aan het evenement wil starten.
Wij nemen je tijdens de avond op sleeptouw. Met diverse sprekers geven we je voldoende handvaten en zelfs een stukje maatwerk.

𝐌𝐞π₯𝐝 𝐣𝐞 𝐚𝐚𝐧, 𝐳𝐨𝐝𝐚𝐭 𝐣𝐞 𝐧𝐒𝐞𝐭𝐬 𝐦𝐒𝐬𝐭
Wil je ook aanwezig zijn op de avond? Schijf je dan in met de onderstaande link. Met de antwoorden van de bijbehorende enquΓͺte kunnen wij ingaan op de specifieke wensen van de aanwezigen rondom Sail Den Helder 2023.
https://lnkd.in/eW6WTr4h

informatieavond

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ander nieuws

28 juni 2023

Sail Den Helder en Marinedagen postzegel onthuld

De spanning stijgt terwijl Sail Den Helder samen met de Marinedagen van de Koninklijke Marine steeds dichterbij komt. En alsof...
28 juni 2023

Clean2Anywhere presenteert duurzame projecten op Sail Den Helder

Sail Den Helder, een grootschalig maritiem evenement met 40 Tall Ships en 180 schepen van het varenderfgoed, staat dit jaar...
28 juni 2023

Varend Erfgoed vaart uit naar Sail Den Helder 2023!

Het duurt geen zeeΓ«n van tijd meer. Van 29 juni tot en met 2 juli zal Den Helder gedurende enkele...

Download
de app

Social
media

Volg SAIL Den Helder