Kijk de presentaties van de inspiratiesessie terug

Kijk de presentaties van de inspiratiesessie terug

11 April 2023
Nieuws

Vaar mee met Sail Den Helder en zet jouw bedrijf of instelling op de kaart! Het grootste nautische evenement van het jaar komt eraan.

Citymarketing Den Helder heeft op 15 maart een inspiratiesessie georganiseerd voor ondernemers en instellingen om samen meer uit Sail Den Helder te halen. Als je er niet bij kon zijn, geen probleem! De sessie is opgenomen en terug te vinden op onze speciaal ingerichte ‘stap aan boord’-pagina. Hier vind je niet alleen de opgenomen sessie en presentaties, maar ook een complete toolkit met social media templates.

Sail Den Helder is een unieke kans om jouw bedrijf of instelling en daarmee de stad te laten zien aan een groot publiek. Het evenement wordt samen georganiseerd met de Marinedagen van de Koninklijke Marine en trekt mede daarom duizenden bezoekers. Het communicatieteam van Citymarketing Den Helder werkt hard om van Sail Den Helder een meer dan memorabel evenement te maken. Maar we kunnen dit niet alleen, we hebben jouw hulp nodig!

In de inspiratiesessie hebben we concrete punten aangedragen waarmee jij jouw bedrijf of instelling tijdens voor-, tijdens- en na het evenement op de kaart kunt zetten. Denk bijvoorbeeld aan hospitality, de Sail Den Helder App en data. We vertellen je niet alleen hoe jij het meeste uit het evenement kunt halen, maar ook hoe we je hierbij kunnen helpen. Samen bereiken we immers meer dan alleen!

Ga naar onze speciale ‘stap aan boord’-pagina en ontdek hoe jij mee kunt varen met Sail Den Helder. Hier kun je niet alleen de opgenomen sessie bekijken, maar ook jouw vragen en opmerkingen plaatsen over hoe jij als Helderse of regio ondernemer meer uit het event kunt halen.

Wacht niet langer en stap aan boord bij Sail Den Helder!

4968a506-d968-47ce-aef3-28d153d62ec8-Schermafbeelding_2023-04-11_om_16.51.06_1920x1080

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ander nieuws

28 juni 2023

Sail Den Helder en Marinedagen postzegel onthuld

De spanning stijgt terwijl Sail Den Helder samen met de Marinedagen van de Koninklijke Marine steeds dichterbij komt. En alsof...
28 juni 2023

Clean2Anywhere presenteert duurzame projecten op Sail Den Helder

Sail Den Helder, een grootschalig maritiem evenement met 40 Tall Ships en 180 schepen van het varenderfgoed, staat dit jaar...
28 juni 2023

Varend Erfgoed vaart uit naar Sail Den Helder 2023!

Het duurt geen zeeën van tijd meer. Van 29 juni tot en met 2 juli zal Den Helder gedurende enkele...

Download
de app

Social
media

Volg SAIL Den Helder