Neptune Energy Nederland trotse partner van Sail Den Helder 2023

Neptune Energy Nederland trotse partner van Sail Den Helder 2023

17 March 2023
Nieuws

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor Sail Den Helder 2023. Met name de overgang naar duurzame energiebronnen om de uitstoot van CO2 zo laag mogelijk houden, staat centraal.

Deze doelstelling past goed bij de visie van Neptune Energy. Neptune is de grootste gasproducent op de Nederlandse Noordzee en streeft ernaar om in 2030 meer CO₂ op te slaan dan wat tijdenshaar activiteiten en het gebruik van door haar verkochte producten wordt uitgestoten. Neptune is actief in gas, CO2-opslag (CCS), elektrificatie en groene waterstof. Zij streeft naar het produceren van energie tegen een zo laag mogelijke footprint om zo te voldoen aan de veranderende energiebehoeften van de samenleving en maatschappij.

Op de ochtend van dinsdag 14 maart tekende Managing Director Lex de Groot van Neptune Energyin Nederland de partnerovereenkomst. Ze zijn daarmee officieel partner geworden van Sail Den Helder 2023!


Neptune energy Nederland trotse partner van Sail Den Helder

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ander nieuws

28 juni 2023

Sail Den Helder en Marinedagen postzegel onthuld

De spanning stijgt terwijl Sail Den Helder samen met de Marinedagen van de Koninklijke Marine steeds dichterbij komt. En alsof...
28 juni 2023

Clean2Anywhere presenteert duurzame projecten op Sail Den Helder

Sail Den Helder, een grootschalig maritiem evenement met 40 Tall Ships en 180 schepen van het varenderfgoed, staat dit jaar...
28 juni 2023

Varend Erfgoed vaart uit naar Sail Den Helder 2023!

Het duurt geen zeeën van tijd meer. Van 29 juni tot en met 2 juli zal Den Helder gedurende enkele...

Download
de app

Social
media

Volg SAIL Den Helder