Neptune Energy Nederland trotse partner van Sail Den Helder 2023

17 March 2023
Nieuws

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor Sail Den Helder 2023. Met name de overgang naar duurzame energiebronnen om de uitstoot van CO2 zo laag mogelijk houden, staat centraal.

Deze doelstelling past goed bij de visie van Neptune Energy. Neptune is de grootste gasproducent op de Nederlandse Noordzee en streeft ernaar om in 2030 meer CO₂ op te slaan dan wat tijdenshaar activiteiten en het gebruik van door haar verkochte producten wordt uitgestoten. Neptune is actief in gas, CO2-opslag (CCS), elektrificatie en groene waterstof. Zij streeft naar het produceren van energie tegen een zo laag mogelijke footprint om zo te voldoen aan de veranderende energiebehoeften van de samenleving en maatschappij.

Op de ochtend van dinsdag 14 maart tekende Managing Director Lex de Groot van Neptune Energyin Nederland de partnerovereenkomst. Ze zijn daarmee officieel partner geworden van Sail Den Helder 2023!


Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ander nieuws

5 June 2023

De digitale reisgids van Den Helder

30 May 2023

De Helderse Ondernemers Binnenstad en de Ondernemersvereniging Den Helder sluiten zich aan als partner bij Sail Den Helder 2023

Met het motto ‘Sail Den Helder begint in de binnenstad’ tonen de HOB (Helderse Ondernemers vereniging Binnenstad) en OVDH (Ondernemersvereniging...

Download
de app

Social
media

Volg SAIL Den Helder

Social media

Volg SAIL Den Helder