Sail Den Helder 2023 moet trots door het land laten golven

1 May 2022
Nieuws

Gemeente Den Helder en Stichting Sail Den Helder ondertekenen partnerovereenkomst

Sail Den Helder 2023 wordt hét moment waarop de wereld ziet dat Den Helder geweldig is opgeknapt, grootse evenementen kan organiseren en ambitieuze toekomstplannen heeft. De gemeente Den Helder zet daarom vol in op dit nautische hoogtepunt dat zo’n 350.000 bezoekers naar de marinestad moet brengen.

Namens de gemeente waren burgemeester Jan de Boer en wethouders Kees Visser en Pieter Kos aanwezig in de Medemblikkerloods. Namens de stichting tekenden voorzitter Arian Minderhoud en Peter Kramer uit naam van secretaris Kees Turnhout de partnerovereenkomst.

De aanwezigheid van de burgemeester en twee wethouders laat zien hoeveel impact Sail Den Helder voor de regio heeft. Het nautische evenement wordt een groot feest, zo is de verwachting, waarbij de bezoekers met eigen ogen kunnen zien dat het in Den Helder goed wonen, werken, leren en recreëren is.

Meer informatie is te vinden op: https://lnkd.in/ee6qmsex.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ander nieuws

5 June 2023

De digitale reisgids van Den Helder

30 May 2023

De Helderse Ondernemers Binnenstad en de Ondernemersvereniging Den Helder sluiten zich aan als partner bij Sail Den Helder 2023

Met het motto ‘Sail Den Helder begint in de binnenstad’ tonen de HOB (Helderse Ondernemers vereniging Binnenstad) en OVDH (Ondernemersvereniging...

Download
de app

Social
media

Volg SAIL Den Helder

Social media

Volg SAIL Den Helder