Programma

Programma

Tijdens Sail Den Helder 2023 is het vier dagen feest. Bekijk hier het volledige programma.

GLOBAAL

Programma

Op woensdag 28 juni kan je alvast in de stemming komen op de pre-sails die in de kop van Noord-Holland worden georganiseerd. In drie havens in de Kop van Noord-Holland kan er alvast worden genoten van schepen en kleine activiteiten. Dit zijn de havens van Kolhorn, Oudeschild en Den Oever. Bij de Dukdalf op Willemsoord in Den Helder kan er om 20:00 tot 21:15 uur worden genoten van de Taptoe.

Donderdag 29 juni is het dan eindelijk zo ver, alle schepen komen tijdens de Sail In naar de haven van Den Helder. Van 12:00 tot 16:00 kan je genieten van dit geweldige beeld. Naast de schepen is er genoeg entertainment in zowel de binnenstad als op het terrein zelf. Vanaf 12:00 is er muziek bij de GEM-STAGE en het schipperscaf√©. Vanaf 19:15 zal het SAIL ON STAGE podium ook officieel openen. De dag zal worden afgesloten met een te gekke lasershow.

Op vrijdag 30 juni zullen de Tall ships te bezoeken zijn voor publiek en vergeet vooral ook niet ons Varend Erfgoed te bekijken langs de Flaneerkade. Naast dat de podia weer een te gek programma hebben kan je vanaf 16:00 genieten van de Crew Parade door de binnenstad waar na afsluitend om 17:00 de Price Giving op het SAIL ON STAGE podium zal plaatsvinden. De Marinedagen vinden vanaf vandaag ook plaats op het terrein van de Koninklijke Marine. Check hier het programma van de Marinedagen.  

Zaterdag 1 juli zijn de Tall ships voor het publiek weer open en kan er wederom worden genoten van muziek op alle podia en de binnenstad.

Zondag 2 juli kan er tot 17:00 worden genoten van de artiesten. Vanaf 14:00 moet je klaar zitten op de Helderse dijk om te genieten van de Sail Out. De Sail Out duurt ongeveer tot 17:00.

LET OP! Starttijd Sail Out verandert naar 14:00 uur!